torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukuun kahdeskymmenes

Huomenta vaan kaikille kukkujoille! Ja vähän myöhemmin muillekin. Pakkasta -27, nenä valuu, uni loppui ja sillai.
Yritin eilen melkein epätoivoisesti etsiä blogia, jossa oli linkki servettitekniikkaan, vaan en löytänyt. Joka tapauksessa se oli englannin kielinen video.Yritän tehdä tänään itse ja kirjoitan muistiin, mitä teen.
Eilen siivosin jo 3 huonetta ja tänään täytyy jatkaa.Tyttäreltä sain listan ostoksista. Hän on luvannut tehdä jouluruuat. Tarvikkeista päätellen olemme saamassa hienoja ruokia. Jotain uutta, mutta myös perinteistä ilman muuta.
Olen saanut hienoja kortteja , mutta en laita niistä vielä kuvia, koska kuvaaminen yöllä on jo niin suuri haaste minulle, kun ei tahdo päivälläkään onistua. Mutta KIITOS jo etukäteen Ulriikalle, Kotilaiskalle ja Tarjalle. Nyt käy niinkuin joka joulu,kun joltakin tulee kortti. Harmittaa hirveästi, kun en itse ole laittanut korttia.

Mutta tässä tämän päivän kortit.

Vilimarkikan tarpeista vasemmalla oleva tonttu, herkuttelee pipareilla. Oikealla omani"Jännitys" VAPAA
*******
Torstai on jälleen toivoa täynnä, niinkuin kyllä jokainen päivä, joka meille valkenee.Tästä on hyvä jatkaa joulun valmistelua. Hyvää päivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kaunis luukku! Niin jouluinen! Googletin haulla servettitekniikka ja minusta näytti, että tekstiä ainakin löytyy. Hyvää torstaipäivää!

    VastaaPoista
  2. Jännitys alkaakin jo varmasti lapsilla olla. Niin on luukut vähissä jo kalenterista. :)

    VastaaPoista
  3. kauniita kortteja ja ihana taivas tontulla:)

    VastaaPoista
  4. Tonttusi taisi karata pipareita ulos piilossa syömään. Kivat kortit. Sanos muuta tuosta "harmittaa, kun ei itse lähettänyt kortteja". Täällä hiukan samaa fiilistä, mutta hei, joulun jälkeenkin on päiviä ja posti kulkee, heh ! Otetaan vahinko takaisin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!