sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulukuun kahdeskymmeneskolmas

Huomenta. Kylmä aamu -26.Ei saatu lähdettyä edes kirkkoon, tekosyynä kylmyys ja se, että huomenna kuitenkin menemme.Paistoin yöllä kinkun ja nyt kuorrutan. Ihan pieni vaan, sen verran, että kestää pyhien yli. En tykkää syödä kinkkua viikkotolkulla. Isäntä katselee joulukuusta ja aikoo ilmeisesti kantaa sen sisälle sulamaan. Vanhin lapsenlapsi (21v.) koristelee sen yhdessä mummin kanssa huomenna.
Toiseksiviimeiset kortit joulukalenteriin.



Vilimarikan tarpeista kootussa kortissa Tonttu Tomera kuljettaa vieä viimeisiä joulutervehdyksiä mielessään jo jouluomenat. Omani on "Äiti ja Lapsi" VAPAA

********

Tänään on neljäs adventtisunnuntai.ja huomenna odotus päättyy.

HYVÄÄ 4. ADVENTTIA!

3 kommenttia:

  1. Tekosyitäkin joskus tarvitaan, kuten 26 asteen pakkasella, kyllä ! Kivat kortit. Mutta vartavasten tulin sanomaan, että otahan talteen (jos sinulle tulee) Savon Sanomien tämän päivän sivu 27, paaaaljon tonttuja, siitä saisi vaikka ensi joulun alla tonttukalenterin.....eihän sitä koskaan tiedä, mitä keksitään.

    VastaaPoista
  2. Jouluaatto! Kauniit, jouluiset kalenterikortit on jo aatonaattona täällä.
    Meillä myös paistettiin pikkuruinen joulukinkku. Yritettiin kaupassa muistaa kaikki mitä ikinä tarvitaan joulukokkauksiin eikä kinkunpaistopussi tullut mieleenikään. Onneksi yksi pussi löytyi kotoakin. Paistomittaria ei meinannut löytyä millään. Sitten kun viimein keksin missä se on (vanhassa valurautaisessa huhmaressa hellan yläpuolella) huomasin, että lämpötiloja ei näy juuri ollenkaan.Naureskeltiin, että varmaan se kinkku kutistuu omenan kokoiseksi tai sitten häviää kokonaan uuniin ja se mittari vaan siellä makailee. Onnistui kumminkin paisto ihan hyvin.
    Silpputehdas kiittää haasteseurasta ja toivottaa oikein Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
  3. Niin oikke, nyt mul meni neljäs adventti ihan hukkaan ku olin töis ja yritin väliajat kuluttaa kaupoissa ja kyllä olikin ihan hirveet ruuhkat, olis ollu mukavampi hiljentyy joulun odotukseen joka huokuu sun suurenmoisista korteistas

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!