maanantai 31. joulukuuta 2012

Muutama haastekortti

Valittelin tässä taannoin haasteiden loppumista. Pyydän nöyrimmästi anteeksi kaikilta haasteita järjestäviltä. Kyllähän näitä on vaikka kuinka! Mikä lienee iskenyt silloin mummoon, kun tuollaista meni pöläyttämään.
Olen tänään tehnyt muutaman kortin haasteisiin, joissa viimeinen päivä lähenee. Löysin jonkun sivuilta SARAH KAY-haasteen. Taitaa olla Aino, joka sitä pyörittää. Muistin, että onhan minulla jokunen tarra aiheeseen. Korissa piti näkyä joulunpunainen ja sitä on omassani taustapaperi ja helmitähti. Oikealla on kirjapino ja vasemmalla ja alla tolkkupeitto. Tilkkupeitto ei oikein erotu kuvassa, kun kuvaajan taidot ovat heikohkot.

 Ylimmäinen on liian vaalea kuvan kohdalta ja alimmainen tumma muualta.

*******

Lisäksi laitan saman kortin kahteen haasteeseen. Eli Kortisto #11 haasteessa piti olla mustaa+valkoista+jotain muuta. Tämä on on skinny-kokoinen.Korttipohja violetti, kuva mustavalkoinen ja mustia helmiä ja valkoinen kukka.
Osallistun samalla kortilla myös Pajan haasteeseen, jossa kyseltiin juhla-asua.

8 kommenttia:

  1. Ihanaisia kortteja , kaikki.. mukavaa vuoden viimeistä päivää sinulle:)

    VastaaPoista
  2. Onnea alkavalle vuodelle!

    VastaaPoista
  3. Kaunis kortti ja lämmintunnelmainen. Tuo hekotteleva kisumisu tuossa sivupalkissasi muuten on tosi veikeä, ihan piristi mieltä, kun se tuossa nauroi vierailijalle. :)

    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  4. Onnea jo tälle alkaneelle vuodelle.Ei se kuvaaminen aina onnistu mutta näkeehän niistä että kauniit ja kivat on korttisi.

    VastaaPoista
  5. Hyvää Uutta Vuotta. Kaunista glamouria on iltapukukortissasi. Harvapa meistä on ammattikuvaaja, joten kuvat eivät aina ole napakymppejä, mutta eihän se hidasta meidän harrastuksia :)

    VastaaPoista
  6. Hyvä alkanutta vuotta sinulle!
    Tyylikäs juhlapuku ja kortti.Kuvaaminen on todellakin hankalaa näillä harmailla ilmoilla, mutta totesin,että olet onnistunut vangitsemaan violetin kuvaasi,joten ei yhtään huono:) Jotkut violetin sävyt ovat ihan toivottomia kuvattavia ja skannattaviakin.
    Ja tärkeintähän meille askartelijoille on kortin tekemisen ilo ja kuvaaminen on vasta sijalla kaksi!
    Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!