sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunnuntai 13.1

Se on tämä eläkeläisen elämä kovin kiireistä. Aamulla varhain lähdettiin liikkeelle, ja tultiin kolmen jälkeen kotiin, jolloin tein ruuan, syötiin ja mentiin päiväunille. Viiden jälkeen ylös tokkuraisena, eikä kortin teko oikein luistanut. Sormet on kyllä liimassa, mutta kortteihin en ole tyytyväinen. Ajatus ei juossut.

 Näistä on ehkä vaikea ymmärtää, mitä olen ajanut takaa, mutta jos hieman avaan, niin poika makaa maan kamaralla ja katselee taivaan tähtiä. Tähtien lisäksi siellä on kovasti vilkasta. Toinen nyt vain on tuollainen.

1 kommentti:

  1. No kyllä mie jo oikein oottelin näitä. Tuo poikajuttu oli aika hauska, kun tuumasi katonpaikkaajan kutsumisesta. Toinenkin on kiva, kuvan noteerasin lehdessä, tai molemmatkin, kun alla on upea kisu. Tämän päiväisessä aviisissa minusta oli huonosti inspiroivia kuvia, mutta ihan hauskat olet tehnyt. Minä en tänään ehdi kortteilla, kun teen Jipen decoa. Ja arvaas mitä, mullakin on lapasneulonta peukaloa vailla, täytynee kohta kuvata kun valmiit. Niin tämä maailmanmeno seurailee toinen toistaan ihmislapsosilla.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!