perjantai 11. tammikuuta 2013

Viikonloppu tulossa 11/365

Tämä päivä on mennyt seurakunnalle. Nyt vasta pääsin tekemään korttia. Tapahtui semmoinen ihme, että nukuin 8:n saakka! Kyllä täytyy ostaa tavalliset patjat ja hylätä jousipatjat, sillä vanhoissa patjoissa näkyy nukuttavan hyvin. Ovat vähän kovemmat kuin jousipatjat. Hyvä etten myöhästynyt palaverista aamulla!

Mutta tämänpäiväinen kortti tulee tässä.


Nimeä en kortille laittanut, se on kuitenkin 11/365. Funchis tietenkin arvasi, että tästä on kortti tehty. Hän näkyy tietävän minun mieltymykseni. Joskus vielä yllätän sinut! VARATTU

Muitakin kortteja olen tehnyt eilen illalla.

"Something in your eyes"


"Saanko luvan?"VARATTU

"Mie niin tykkään"

Nämä kortit on tehty saadusta "krääsästä" ja kaikki ovat vapaita.

******

Sain tänään Tarja O:lta palkinnon, kirjekuorellisen kaikkea mukavaa. Eilen tuöli Vilimarikan palkinto, samoin kaikkea mukavaa ja 3 korttia lisäksi, tai oikeastaan neljä. Minua kun on onni suosinut arvonnoissa ihan kunnolla.
Kiitoksia Vilimarkika ja TarjaO!


5 kommenttia:

  1. Hih, no en suorastaan arvannut tänään, mutta tuo oli yhtenä listallani. Tämän päivän lehdessä oli minusta tosi paljon hyviä kohteita. Kaunishan tuo korttisi taas on. Täytyy vielä tutkailla lehteä tuon vinonauhan osalta. Kivaa salapoliisityötä. Eilisen keltapaitaisen naisenkin tänään äkkäsin lehden kulmassa. Mutta, haaaaa, käypäs sivuillani, minäpä kerkesinkin yllättää sinut ! Tein ihan sinua varten yhden kortin. Mutta nyt odotan sun ylläriäsi. Hyvää viikonvaihdetta.

    VastaaPoista
  2. Ai niin, piti vielä luritella sinulle, että tuo "mie niin tykkään" -tyttö ja kortti on toooosi hauska.

    VastaaPoista
  3. hienoja kortteja olet tehnyt ja on sinulla kyllä ihmeellinen tuuri ollut arvonnoissa nyt! saas nähdä miten ens viikolla käy kun joku on taas onnettarena:) ja kiva jos tykkäsit palkinnostasi, ole hyvä:)

    VastaaPoista
  4. Joo, silmät on mun juttu. Huomaan tekeväni tosi paljon silmäkortteja, ne on niin mystisen upeita ja niistä saa vaikka mitä. Lehdistä olen siis leikannut kaikilta silmät irti. Itseasiassa tästä silmäaiheesta on joku päivä tulossa postaus blogiini :). Olehan kuulolla ! Juu, kivoja kortteja, alimpaan tykästyin minäkin, kunnes näin sen yhden kuvan siellä takana ! Vanhat huonot muistot palasivat mieleeni. Boikotoin sitä firmaa, sitä kalakukkoleipomoa, jonka logo kortissa näkyy. Olin siellä töissä yli 7 vuotta, minut irtisanottiin ja en saanut edes kiitosta työvuosista ! Ei vaivautunut pomo sanomaan kiitos. Hän ja työnjohtaja kiusasivat minua siellä ja monet itkut on itketty sen takia. Olen niin onnellinen, etten ole enää siellä töissä ja toivon, että ihmiset ajattelevat, mitä monenkin firman takana voi olla. Kieroutunutta peliä, työntekijöiden kiusaamista, alistamista. Pistää vihaksi ! Mutta se ei ole sinun vikasi, kortistasi vaan kuvan takia lähti tämä vyöry :D. Upea kortintekijä olet !

    VastaaPoista
  5. varasin pyytämäsi kortit! onko pöllöt, saanko luvan ja tuo nimetön vapaana? ne haluaisin?

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!