torstai 2. tammikuuta 2014

Tarina päivässä /paluu arkeen

Eilinen päivä meni vallan löysäillen. En pukenut päälle ensinkään, käytiin saunassa päivällä. En tehnyt mitään, en kerrassaan mitään! Ja nyt on arki, ei maanantai vaan torstai, mutta arki.Tänään on pakko ryhdistäytyä. On pestävä pyykkiä, itseasiassa laitoin jo koneellisen pyörimään. On silitettävä, katsottava sopivia vaatteita matkalle, mahdollisesti jopa käytävä ostamassa uusia.
Tiskikone tyhjennettävä, kun sekin jäi eilen tekemättä.Kuusenkin ajattelin viedä pellolle ja sehän tietää imuroimista.
Paluu arkeen tietää myös askartelutavaroiden etsimistä. Olen laittanut ne ennen joulua vähän sinne ja tänne ja selvästi olen siivonnut myös inspiraationi. Eilen katselin haasteita, mutta ei nappaa ei.Enhän minä sitä kenellekään lähettänyt? Siis inspiraatiotani.Kamalaa, jos sitä ei ala löytyä. Sain kahdelta lapselta hienoja askarteluvärkkejä, eikä innostusta ole. Isäntä käski antaa olla. Niin täytyy tehdä. Kun ensimmäinen kortti tälle vuodelle syntyy(näkyy blogissani), tiedätte että paluu arkeen ja normaaliin elämään on onnistunut.

1 kommentti:

  1. Paluu arkeen on täälläkin, viikkosiivousta aloittelen. Kaupassa käyntiä ja sen sellaista myös tiedossa. Ota rennosti ja nauti matkasta, niin se inspiraatiokin löytyy.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!