lauantai 26. huhtikuuta 2014

Paperilehti!

Tätä onkin odotettu! Viikko sitten aloin laskea aamuja ja tänään se tuli! Nettilehtikokeilu päättyi ja OIKEA PAPERINEN LEHTI tipahti postilaatikkoon hyvissä ajoin aamulla.Ennen kuutta, varmaankin. Tosin se haettiin vasta puoli 8, kun satuttiin vielä nukahtamaan.
Olen oppinut siihen, että luen lehden sängyssä ennen aamupalaa. Mies kantaa minulle lehden vuoteen viereen. Unipäissäni välillä kurkistelen, näkyykö lehteä tyynyllä. Tämä on luksusta ja hemmottelua, jos mikä!


En oppinut lukemaan nettilehteä, eikä siinä ollut likikään sitä tunnelmaa, joka on paperiversiossa.
Tänä aamuna teinkin poikkeuksen ja keitin puuron ja kahvin ennen lukemista, jotta saan ihan rauhassa paneutua tähän pieneen nautintoon. Lukemiseen menikin tunti. Eihän maailmalla mitään ihmeellisempää uutta ollut tapahtunut, jollei oteta Varkauden ilouutista huomioon. Onnea vain sinne Varkauteen!
Mutta pitihän kaikki pikkuilmoitukset koluta.




Ja Näkymätön Viänänen. Sarjakuvaa piirtää Jope Pitkänen ja aihehan on ajankohtainen.

Tiedä vaikka joskus tekisin taas kortteja lehdestä. En lupaa kuitenkaan mitään.

********
Tänään on siivouspäivä. Pyykkikone jo laulaa ja ikkunanpesu odottaa.

ILOISTA VIIKONLOPPUA!





5 kommenttia:

  1. Totta! Paperilehteä on niin paljon mukavampi lukea kuin nettilehteä.

    VastaaPoista
  2. En voi kuin yhtyä mielipiteeseesi. Olen lukenut olosuhteiden pakosta nettilehteä muutaman kerran, mutta jätin koko homman. Ei se ollut lehdenlukua vaan asioiden selailua. Ah, sitä nautintoa, kun saa paperilehden käteensä ja voi perehtyä lehden saloihin

    VastaaPoista
  3. Näin se on ! Paperinen lukeminen on ihanaa, niin lehtenä kuin kirjanakin. Onnittelutkin täällä vastaanotettu, kiitosta, vaikkei se nyt ihan mua kosketa. Täälläkin on pesty tänään jo yksi tyyny ! ! ! Ja hyvin ulkona kuivui. Mutta nyt vetää jo pilveen. Hyyyyi ikkunanpesua, minuakin odottaa.

    VastaaPoista
  4. ihania arkisia pikkuiloja. Me luetaan ilmaisjakelulehdet kannesta kanteen. Kaupunkilehti on ihan parasta, kun ei lehtiä voi tilata. Onneksi ihan kaikki ei maksa.

    VastaaPoista
  5. Kyllähän se paperinen lehti tuo oman tunnelmansa, ja sitä jaksaa silmäillä tarkemmin kuin näyttöä. Itsekin mieluiten luen kirjoja perinteisesti paperisina.

    Laitoin blogissani kommenttisi alle ohjeita, kuinka tuo tekstin siirtäminen blogiin sujuisi. Toivottavasti siitä on apua, luulisin ainakin, että tietokoneella tuo ohje toimii. Älypuhelimella olisikin eri juttu, kuten sarjakuvakin osoittaa. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!