perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulukuun kahdeskymmenesensimmäinen

Kävin illalla katselemassa teidän blogejanne ja vallan ihastuttavia kortteja on kaikilla. Ja ne tarinat!Korttien kanssa niistä saisi mainioita kirjoja niin lapsille kuin aikuisillekin.
Radiossa puhuttiin eilen siitä, kuinka joulu antaa mahdollisuuden aikuisellekin olla lapsi jälleen. Saa heittäytyä leikkeihin ja mielikuvituksen mukaan lapsenmielisesti. Se lienee tärkeää meille aikuisille.
Lehdessä oli myös kirjoitus siitä, kuinka pitäisi antaa lapsen pitää rauhassa ajatuksensa joulupukista. Lapsi kehittyessään oppii itse ymmärtämään, mikä on totta ja mikä ei. Tätä ei pitäisi riistää häneltä väkivalloin.

Tämän päivän kortit ovat tässä
vasemmalla Vilimarikan tarpeista tehty ja oikealla omani."Jingle bells"VAPAA
Vanhemmat ihmiset muistavat , kuinka joulukirkkoon mentiin hevosella ja kuinka poistullessa ajettiin kilpaa pitkin järvenjäätä. Oletteko kuulleet tarinoita kirkkoreissuista?
 
******
Tänään lähtee koiraneiti kotiin. Jade on ollut täällä hoidossa muutaman päivän. Huomenna tulee Viivi äitinsä kanssa. Seuraavan viikon on meidän tuvassakin vilinää ja vilskettä!
Tänään on Tuomaksen päivä ja talvipäivän seisaus.Tuomashan tuo joulun tullessaan ja ajatelkaa, huomenna päivä on pikkuriikkisen pitempi!
 
HYVÄÄ TUOMAKSEN PÄIVÄÄ!

6 kommenttia:

  1. Onpas hempeän kauniit, erityisesti tykkään perinteisestä heppakortistasi, toinen on niin tyylikäs, että !

    VastaaPoista
  2. Hienot kortit! Luin ääneen miehelle tuon kalenterikatsauksen ja häntä eritoten riemastutti päivän piteneminen. Kohti kevättä kääntyy! Kukaan tuskin inhoaa lunta ja talvea ja kylmää kumppaniani enemmän Turhaa on ollut n.30 vuotta kestänyt "talvella on kaunista" julistamiseni.=o)

    VastaaPoista
  3. aivan ihania kortteja, heppa minunkin mieleeni:)

    VastaaPoista
  4. Kaunista on.Kutkuttaa tuo kysymyksesi kirkkoreissuista, täytyy istahtaa miettimään millaista siellä vällyn alla reessä aamutuimaan oli kun kulkuset kilisivät ja kilpaa mentiin. Kapteenskan Kotiapu varmaan osaa kertoa enemmän, käyn illansuussa tiedustelemassa. - Laitoin sinulle sivulleni tunnustuksen, vaellahan sinne noutamaan!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa joulun tunnelmaa jälleen! tuli tämän päivän ulkoilu jo mieleeni. :)
    sinä se osaat taikoa kaunista vähästä matskustakin.

    VastaaPoista
  6. Korteistasi huokuu rauha ja entisajan tunnelma, ihana pari

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!