sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sunnuntaiaamua

Nyt ei tulekaan tämänpäivän lehdestä korttia, sillä lehteä ei meille asti riittänyt. Yksi nippu oli jäänyt puuttumaan ja tietenkin minä jäin ilman. Se on vähän niin, että pitää ajatella päivä uudestaan, kun lehteä ei tule. Niin on ihminen tapojensa orja, tai ainakin minä.
Tein joka tapauksessa kortin muista lehdistä, eli tämä on koottu versio vanhoista SS:n kuvista.


Sen verran avaan, että kuvat ovat tarkoituksella alhaalla ryppäänä, koska halusin säilyttää tuon Exodus sanan. En tehdessäni liimatessani vielä tiennyt, että siitä tulee se oleellinen. Exodus tarkoittaa maastamuuttoa, tai Israelin kansan muuttoa Egyptin orjuudesta vapauteen. Tällä kortilla on siis uskonnollinen merkitys kristityn syntymästä lopulliseen kotimaahan.

EXODUS

Toinen kortti on Inspiksen haasteeseen, jossa piti olla paperinukke ja jotain karkkipaperista.


Tässä on karkkipaperista tehty tuo kiiltävä puku.
Lapsena paperinuket olivat kova juttu. Joskus saatiin ostettuja, usein ne olivat filmitähdistä. Mutta me myös teimme paljon itse paperinukkeja. Serkkuni oli todella hyvä piirtämään ja kyllä minäkin osasin.Vahinko vain, että mitään ei ole tallella. Meidän peräällä oli paljon lapsia siihen aikaan ja leikimme yhdessä, vaihdoimme nukkeja ja vaatteita.




7 kommenttia:

  1. ihana kortti sanomalehdestä, minulla se lehti on vielä postilaatikossa, että iltaan menee:)) kaunis paperinukke kortti ja ihan samoja muistoja paperinukeista minullakin:) Jipen kanssa niitä tuli tehtyä ja jos osto nuken sai niin se oli jo juhlaa!!

    VastaaPoista
  2. Luepas sähköpostisi, siellä on ohjeita ponnahdusikkunaksi muuttamisesta näiden kommenttien osalta.

    VastaaPoista
  3. SS:n korttisi kokoelmakuvista meni nyt sen verran kirkollistiedon puolelle, etten osaa sanoa siihen juuta en jaata. Mutta asettelu on kiva vauvannaamoineen. Lohdutan, ettei siinä tämänpäiväisessä lehdessä kovin kummoisia ollutkaan, ei mitään kovin huomattavia kuvia. Saa nähdä, saanko kohta telkun ääressä siitä jotain irti.

    VastaaPoista
  4. WAU! Miten upean juhlamekon olet nukellesi ideoinut karkkipaperista ja viel asusteetkin samasta matskusta.Ja onhan nukke ja muutkin mekot toooosi hienot.

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana kortti paperinukesta! Ja tuo mekko karkkipaperista! Kiva että tulit mukaan haasteeseen.
    Itseasiassa olin juuri kokeilemassa toimiiko koko linkkisysteemi, koska oli tyhjää täynnä ja sain viestiä, ettei onnistu linkitys. Olin juuri kokeilemassa sitä, kun huomasin, että toimiihan se! Sinulla siellä linkki oikein! Että sattumaakin mukana. KIITOS osallistumisesta ja onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo paperinukke. Pakko kokeilla osaisinko minäkin

    VastaaPoista
  7. Hieno paperinukke ja tuo karkkipaperista tehty bling-bling juhlamekko!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!