maanantai 17. helmikuuta 2014

Haitarikirjaan paras kirja

Jo seitsemästoista päivä, eikä kunnon talvea ole ollut. Ei sillä, minulle kelpaa tämäkin oikein hyvin, kun en hiihdä. Tosin mukavaa olisi nähdä vanha aurinko.

Tämänaamuiseen haitarikirjaan katselin kirjojani. Parhaasta kirjasta oli kyse.Suoralta kädeltä en muistanut mitään, mutta katseltuani hyllyjä löysin Torey Haydenin "HÄKKIPOIKA", joka oli kyllä vaikuttava kokemus.


Kirjaiolijalla on muitakin kirjoja. Suosittelen!

*****


Laitan vielä kuvan miesten sukista, jotka on kudottu Novitan Nostalgiasta. Että teen minä muutakin , siksi vain.Menevät lähetykselle.

*******
Vielä kerron kokemukseni INKIVÄÄRISTÄ. Olen siitä kuullut aiemminkin, mutta kun tytär siitä muistutti, ajattelin kokeilla. Raastoin inkivääriä mukiin, teelusikallinen hujanaa ja kuumaa vettä.Inkivääriä ehkä ½ tl. Onhan se roskaista, koska en siivilöi inkivääriä pois. Mutta EI OLE PAKOTTANUT POLVIA EIKÄ LONKKIA YÖLLÄ. Viime yönäkin nukuin 8 tuntia. Kävin tutkimassa netissä, mitä siellä kerrotaan inkivääristä. Siellä ohje on toisenlainen, mutta koska näin tehtynä ei ole ollut mitään haittaa ja on auttanut, teen siis jatkossakin raasteena, enkä keitä. Jos laittaa liikaa, voi tulla maha kipeäksi.

TÄTÄKIN SUOSITTELEN KOKEILEMAAN!

5 kommenttia:

  1. Ahkerana olet ollut, oma piponi etenee noin 5:n krs:n viikkovauhtia :). Hyvä, että inkivääristä on noin apua, itse kuulin sen ehkäisevän flunssaakin.

    VastaaPoista
  2. En ole lukenut tuota kirjaa.
    Siniset sukst-ihanat. Inkivääri kyllä vois tehotan minuunkin..toivoisin ainakin-täytyispä kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Inkiväärikuuri on menossa mullakin. täytyypä kokeilla tätä sinunkin reseptiä.

    VastaaPoista
  4. Kiva sivu ja kiitos inkiväärivinkistä!:)

    VastaaPoista
  5. Mukavan näköinen sivu. Kirjakasoissa ja -hyllyissä on sitä jotakin :) Siniset sukatkin on kivan näköiset. Itse just viimeistelen villatakkia. Ehkä noin 1000 langanpäätä vielä pääteltävä, huh huh (tosin tuo villatakki on aloitettu 3 vai tulisko jo 4 vuotta sitten, joten korkea aika onkin saada se valmiiksi).

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!