maanantai 25. elokuuta 2014

Viikonlopun vietto

HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!

Olin viikonlopun "vapaana", eli mies oli miestenpäivillä. Minulle se tiesi ruuanlaitosta vapaata. Perjantaina kävin metsässä katsomassa sieniä, mutta löysinkin hyytelöpuolukoita. Pieni lämpäre täynnä puolukoita! Keräsin vähän ja tein tänä aamuna lappapuuroa.Yksi syksyn kohokohta on saada ensimmäisistä puolukoista keitettyä marjapuuroa! Sieniä en kerännytkään. Haperoita olisi ollut.


Lauantaina lähdin heti aamusta Jyväskylään. Kävin yhdellä kirpparilla, josta tarttui mukaan kaikenlaista pientä mukavaa. Pari pettymystäkin. Ostin sellaisen liivin puseron päällä pidettäväksi, koko on L, mutta ei se mahtunutkaan. En kokeillut, kun ajattelin koon ilman muuta riittävän. No, jotain hyvääkin, saan siitä hyvä mallin ja laitan kirpparille. Vai haluaisiko joku? Rintojen kohdalta otti kiinni.

Toinen ostos oli tämä kartasto, josta ajattelin olevan paljon iloa lapsenlapsille.



Päällä lapussa "Käyttämätön". Avasin sen kotona ja hups. Paljon tarroja olikin jo käytetty.  No, onhan se mukava katsella muutenkin, mutta periaate! Jos on käytetty, niin kyllä sen olisi voinut hintalappuun laittaa.
Eihän tuo kallis ollut, mutta mutta.

Ostin minä paljon muutakin. Pienen kellon yöpöydälle, askelmittarin, paperitavaraa jne.
Kirpputori Silinteri on Kirrissä ja siellä on ihan mukava käydä, halpaa tavaraa ja hyvää. Olen ollut ihan tyytyväinen tähän asti.

********
Näin kerran jonkun blogissa kuvan vessapaperirullien uusiokäytöstä. Jemmasin niitä alkukesästä ja nyt sitten löysin ne paksun kirjapinon alta painumasta. Ei ne kyllä olleet kokonaan litistyneet, vaan viivottimelle vedin reunat lyttyyn. Sitten päällistin ne paperilla ja tein pienen kirjan.



Kirjassani on kuusi sivua. Renkaat olin ostanut Irlannista. Nyt vain miettimään, mitä kirjan sivuille laitan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!